BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

dissabte, 2 d’abril del 2011

EL RECICLATGE

Ens feia llàstima haver de llençar tot allò que havíem anat portant de casa al nostre supermercat de classe i amb què tant hem jugat i treballat però és que ja començava a estar tot una mica malmès. Ens vam questionar on podríem llençar-ho i vam engegar tota una conversa: A la paperera de classe no hi cap tot! Tot no es tira al mateix lloc! S' han de separar! Com? Algú va dir que el paper va en un contenidor, les ampolles en un altre,..i així va ser com, per taules vam anar agafant i separant segons el material de que estaven fets. Abans de marxar vam assegurar-nos en quin contenidor hi anava cada cosa.

3 comentaris:

  1. Quina feina per reciclar tot això! L'altre dia, tot reciclant als contenidors blau, verd i groc, la Mireia em va dir que a classe també ho feien. Vaig pensar que serien papereres per separar la brossa, però tal com ho deia semblava que parlava dels contenidors. Amb aquest reportage ha quedat tot clar.

    Marta.

    ResponElimina
  2. Família Ribas Graell

    La Maria cada vegada que passa per davant dels contenidors em diu que aquí van venir amb la classe (també ho fa cada vegada que passa davant del supermercat). Felicitats per aquestes petites excursions, els nens les valoren molt.
    Per cert els albums són preciosos i el millor és comentar-los amb ells.

    ResponElimina
  3. Al CosmoCaixa hi ha una petita exposició sobre el reciclatge. Crec que pot ser interessant i entenedora pels nens i nenes de P4 (nosaltres la vam veure després de tot el matí al CosmoCaixa i ja estaven cansats, així que no s'hi van fixar gaire).
    És important que de ben petits agafin l'hàbit de reciclar, tot i que la millor opció és no generar residus.

    http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/cosmocaixabarcelona/reciclaje_ca.html

    Marta.

    ResponElimina