BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

dijous, 28 d’abril del 2011

SANT JORDI

Hem començat el trimestre tot i celebrant Sant Jordi. A un racó de la classe ja hem anat deixant tota mena de contes, llibres, joguines….que hem anat portant de casa en relació amb aquesta festivitat.També hi hem afegit els que ens van regalar ahir pels Jocs Florals, junt amb el ram de flors. Durant uns dies hem estat fent diferents activitats en relació a la llegenda de Sant Jordi



Abans de Setmana Santa ja vam començar a treballar el conte
Que ve el llop, tal i com ho hem fet amb altres contes però en aquesta ocasió vam fer els dibuixos corresponents per poder mostrar-vos-ho junt amb les nostres veus. Aquí els teniu reeditats i versionats pels vostres fills/es:



FELICITATS TAURONS!!!!!
VAU ESTAR FANTÀSTICS!!!!

2 comentaris:

  1. Família Jan G.

    A casa anem seguint el bloc i us volem felicitar a tot l’equip de P4 per l’esforç i la dedicació que mostreu. És una finestra oberta a la escola i a les activitats que feu. Per a nosaltres és genial. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquests moments dels nostres fill.

    ResponElimina
  2. A nosaltres ens ha agradat molt poder escoltar el conte amb més tranquil·litat, així no perdem detalls, tot i que com el directe no hi ha res. Ja l'any passat em va agradar molt com ho van fer els que ara són a P5 (la picabaralla?).
    He posat molta atenció per reconèixer la veu de la Mireia, en canvi ella els anava cantant tots com si res.
    Per acabar, potser ens podríeu passar una llista de contes recomanats, perquè ens agraden molt els contes que treballeu a l'escola.

    Marta.

    ResponElimina