BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

divendres, 18 de març del 2011

EL CARNAVAL

Els dies abans de carnaval, a l’escola i a la classe, vam fer diferents activitats. Vàrem rebre, com sempre, amb molta il.lusió Sa Majestat el Rei Carnestoltes !!! Van ser uns dies de molta gresca: vam cantar cançons, vam aprendre un poema, un dia tots anàvem de hippies, un altre anàvem d'esport, vam fer passarel.les, vam fer una màscara,… i el dia de CARNAVAL ens vam disfressar del que més ens agradava. Tots vam gaudir molt de la festa i ens ho vam passar molt rebé!!!
Aquí teniu unes quantes fotos del nostre carnaval.



Aquests dies P4 i P5 ens hem ajuntat tots per disfressar-nos i ens ho hem passat pipaaa !!!



I també hem decorat el passadís amb els treballs que hem fet aquesta setmana tot preparant el carnaval.

2 comentaris:

  1. La Maria m'ha dit que ahir divendres vau pensar molt: no s'ha de pegar, ens hem de portar bé, etc. Mirant les fotos de carnestoltes he pensat que sovint els adults també hem de pensar entre d'altres coses sobre els valors que traspassem als nens. La Maria per exemple es va disfressar de Bob Esponja quan segur que hagués sigut més adequat alguna disfressa fabricada com fèiem abans.
    Gràcies Mari pel bloc i aprofitem per pensar tots una mica. Ah!!! I gràcies per fer pensar tant als nens.

    ResponElimina
  2. Mireia, m'ha agradat molt el teu comentari.

    A mi la Mireia em va dir que havien parlat de paraules boniques. És un tema que també estem treballant a casa, i quan vol li'n surten moltes. La nostra preferida és "mama maca".

    També he notat que li agraden molt les flors, suposo que arran de l'activitat a l'escola. Les tracta amb molta delicades. Avui ha portat dues floretes i les ha posat en un didal d'aigua.

    Marta.

    ResponElimina