BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

diumenge, 13 de febrer del 2011

SORTIDA AL SUPERMERCAT

Divendres vam anar a un supermercat del barri. Prèviament i a la classe vam decidir què comprar, què havíem de portar i qui portaria cada cosa. Vam fer tres grups i a cada grup cada parella tenia un càrrec: els de la llista de la compra, els del carro de la compra, els dels diners,…
Vam estar veient que vénen molts tipus de productes i ens vam fixar sobretot en les etiquetes. Molts ja en són molt familiars i d´altres vam haver de preguntar per a saber de què es tractava. A l´hora d´anar a pagar cada grup es va fer càrrec de la seva compra però al final vam compartir-ho tot.… mireu i comproveu:




A la classe ja hem començat a montar el nostre supermercat, és per això que de tant en tant quan us vegin que aneu a llençar algun pot buit us el demanin per portar a l’escola.
Gràcies per la vostra col.laboració

4 comentaris:

  1. Quina organització! La Mireia de tant en tant, quan anem al supermercat, em demana de pagar. Els fa molta il·lusió de pagar, igual que els que portaven el portamonedes divendres passat. I ja m'ha dit que va veure unes patates de Gormiti, i que les vol. Ja veurem!

    Marta

    ResponElimina
  2. ES VAN FICAR A LA GENT DEL SUPER A LA BUTXACA!!!
    ;-D
    Marga

    ResponElimina
  3. Gràcies un altre cop, Mari.

    Dani (joan Alonso)

    ResponElimina
  4. Amb quina il·lusió van viure aquesta activitat!!! Al sortir tots explicaven l'aventura!!! Merci Mari!!! Cada vegada que la Maria passa per aquest super s'enrecorda.

    MIREIA (Maria R.)

    ResponElimina