BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

diumenge, 13 de febrer del 2011

LA CASA ON VIVIM

Ja fa més d' un mes que van arribar els Reis Mags.Va ser des de llavors que no hem parat de parlar de casa nostra, on van anar a portar un munt de joguines!!!
Ens hem adonat que no ho van tenir gens fàcil tot i veient que la majoria de nosaltres vivim en blocs de pisos. Així doncs hem parlat de com són les cases on vivim i les que hi són més lluny: a la muntanya o en qualsevol altre lloc, del pis on vivim, del material amb què estan fetes, si són altes o baixes, la diferència entre cases o blocs de pisos, de com són per fora però també per dins….
Hem buscat imatges a internet, contes, llibres i també joguines de classe. Aquest estudi ens ha portat a reconstruir el nostre entorn. Ens han calgut capses de sabates que hem reciclat tot pintant, punxant i apilant com a bons constructors i ens han servit per a jugar uns quants dies.

2 comentaris:

  1. COM VAN LES CASETES? JA TENIU ELS MOBLES? SEGUR QUE US LES HEU ACABAT DE DECORAR BEN BONIQUETES!
    PETONETS
    MARGA

    ResponElimina
  2. La nostra caseta ha passat per granja (per als cavalls de la Mireia), i per pàrquing (el Ricard hi ha posat tots els seus cotxes, que entraven ordenadament per la porta). Al blog hem pogut veure la caseta preferida de la Sílvia (la de fusta).

    Marta.

    ResponElimina