BON ESTIU TAURONS!!!!!!!!!!

diumenge, 27 de febrer del 2011

EL RACÓ DEL SUPERMERCAT

Ja tenim prou productes al nostre supermercat, fins i tot ens han portat un clauer per posar-hi una clau que ens seveixi per obrir-lo i començar a jugar sempre que estigui obert.

Hem tingut dies per jugar lliurement:


D' altres més dirigits:

Un dia, la Mari ens va proposar per taules que triéssim un producte i que anéssim al supermercat a buscar-ne tots els que hi haguessim:

Un altre dia, per parelles o trios, vam anar a comprar el que vam voler però calia apuntar-ho per no oblidar-nos de res.

3 comentaris:

  1. Aquest tema del supermercat ha estat un èxit absolut!!! Felicitats per la tria.....s'ho estan passant super bé...i ara a casa la compra la fem ja de manera diferent.....

    ResponElimina
  2. Quina llàstima que ja s'hagi acabat el supermercat, perquè teníem un munt de coses per portar. La Mireia em diu "no passa res, podem portar coses que no n'hi hagi". A la pregunta de si tenen llevat, em respon que sí, però que no passa res perquè només en tenen 2. I així amb tot el que li pregunto.

    Coincideixo amb l'Ariadna, un joc molt ben encertat.

    Anirem guardant coses pel Ricard!

    Marta.

    ResponElimina
  3. La Mireia es recorda molt del joc del supermercat. De tant en tant, quan tenim algun envàs maco diu que el guardem pel supermercat de l'escola. Com que li dic que el joc ja s'ha acabat em respon que el podem guardar pel Ricard. L'últim envàs va ser una capsa de gelats de la Hello Kitty.

    Marta.

    ResponElimina