From Collages |
RECEPTA:
- Ametlla picada
- 1 patata bullida
- fideus de xocolata
- farina
Al novembre, els castells de P5 i els taurons de P4, vam anar a veure la tardor al Parc dels Pinetons. Aquí ens podeu veure observant i explorant pel bosc.
Després a la classe vam continuar explorant amb tot el material que vam recollir i que hem tingut en un racó fins ara.
Els panellets van quedar boníssimssssssss! Felicitats cuiners i cuineres.
ResponElimina;-D Marga
Sembla la gravació d'un programa de la tele. Quins professionals! Segur que no heu amagat cap secret a la recepta? A casa no surten tan bons.
ResponEliminaMarta.
Sabeu per què es diu el Parc dels Pinetons? Perquè hi ha un parc i també pins. La veritat és que no havia caigut en la part del parc infantil fins que no m'ho ha dit la Mireia.
ResponEliminaI quins entrepans!